På mørke høstkvelder kan det være godt å ha noe å varme seg på når du kryper opp i godstolen eller sofaen og mange tyr til ulike typer skinn i interiøret.I motebransjen er pels et svært omstridt tema, og etter kampanjer fra organisasjoner som Dyrevernalliansen,vente d’entrepot Canada Goose har salg av pels i næringslivet sunket.Flere butikker har sluttet å selge ekte pels og mange store designere velger å stå frem som motstandere av pelsindustrien.I sommer bidro deltagere fra hele verden i den årlige designkonkurransen «Design Against Fur», og stilte ut sine arbeider på London Design Festival nå i høst.Men hvordan stiller du deg til pels i interiøret? Diskuter nederst i saken.

Hva med interiør? Saueskinn, kuskinn og reinsdyrskinn anses som aksepterte, og ikke minst populære, innslag i hytter og hus.Flere av årets interiørmesser har presentert skinn som en hot trend, og det er ingen tvil om at det er populært og trendy i interiøret.Pels fra ville dyr finnes også som innslag i interiøret.Hos Roar Pelsindustri både bereder de skinn, og kjøper inn og selger til privatkunder og butikker. De driver i hovedsak med viltskinn, og har skinn fra sau,vente d’entrepot Canada Goose reinsdyr, rødrev, gaupe og jerv. Det går mest av skinn fra sau og rein.De aller fleste kjøper pels av sau og reinsdyr, siden det er det rimeligste, forklarer Anne Berit fra Roar Pelsindustri. – Det er mange som synes rev er fint, men at det blir for dyrt. Et sengeteppe til en enkeltseng i revepels ligger på ca 13000,-

Men hva synes du om møbler av pels? Stem nederst i saken.Fjærlett Det er ikke bare pelsdyr som må gi fra seg hammen. Det lages også mye pynt av fjær. Hva med en stol av fjær i stua?Hold varmen Det er ikke bare stoler med saueskinn på markedet.Her har designeren brukt isbjørnpels i stolen.vente d’entrepot Canada Goose Luis JJ gyngestol er designet av Antonio Citterio for B&B Italia.Philippe Starck sitt isbjørn fotografi av The Selby .Har du ikke fått nok av motebilder og interiørbilder med pels kan du besøke bloggen heart and design.Fuskepels Fuskepels er et alternativ til ekte pels, og stadig nye produkter dukker opp på markedet.Dedo beskjedtavle av designer Goncalo Campos er laget av syntetisk pels.