Mange av oss sliter med mørke ringer under øyene og årsaken til det kan være så mangt – alt fra lite søvn og mye stress til aldring og arv. Uansett hva grunnen er, kan heldigvis de uvelkomne ringene dekkes, men hvor godt du får tryllet dem vekk er avhengig av hvor god concealer du har.Kosmetikkmarkedet byr på utallige varianter, men det er ikke alltid like lett å vite hvilke som er de beste og hvilken du burde kjøpe. På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt over 90 concealere og her oppsummerer vi hvilke som nå troner på toppen.Denne klassikeren fra YSL skal fange opp lys, jage bort trøtthetstegn og jevne ut feil. Skal blant annet fjerne skygger under øynene, på siden av nesen og rundt munnen. Passer for alle hudtyper og Kvinnene som har anmeldt dette produktet, forteller at den ikke dekker mørke ringer spesielt godt, men på tross av det er den tatt med i guiden fordi det i anmeldelsene står at den er fantastisk til å lysne opp ønskede deler av ansiktet og at den gir en flott glød. Kvinnene hevder den er perfekt for deg som ikke har for mye å dekke, men som hovedsakelig ønsker å se litt mer opplagt ut. «Et fantastisk produkt! Bruker den som en highlighter og den er som en drøm.

Holder hele dagen, samtidig som den er drøy i bruk», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Fantastisk concealer, bruker den hver dag. Lett å jobbe med og er drøy i bruk». Les alle anmeldelsene her.En flytende concealer som skal dekke urenheter, store porer, rødheter og sprengte blodkar. Skal jevne ut hudtonen og gi optimal dekning.Kvinnene som har anmeldt denne concealeren forteller at den dekker mørke ringer godt, samtidig som den er perfekt å bruke som highlighter. I tillegg nevnes det at den er lett å blende ut, at den holder hele dagen og er drøy i bruk. «En god concealer som føles lett på huden hele dagen. Utrolig fin å bruke under øynene til å dekke mørke ringer. Sitter hele dagen og er veldig drøy i bruk», står det i en av anmeldelsene, mens det i en annen står: «Elsker denne! Bra dekkevne og holder hele dagen!». Les alle anmeldelsene her.

Skal med bruk av pigmenter og lys gi perfekt dekkevne. Kan brukes i hele ansiktet og inneholder de pleiende vitaminene A og E. Anbefales ikke til veldig fet hud.Denne concealeren har fått strålende anmeldelser og kvinnene forteller at den dekker utrolig godt. Det nevnes også at den er lett å blende inn i huden og at den holder hele dagen. Flere forteller at de rett og slett elsker dette produktet og at de anbefaler det videre til andre. «Elsker konsistensen på denne. Den blender seg godt inn i huden, holder hele dagen og har veldig bra dekkevne», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Denne er superdekkende! Den er oljebasert, så jeg synes den er bra å bruke på røde og tørre områder – f.eks når man har hatt en kvise, eller rundt nesen. Denne er en av de bedre og man kan ta på ganske mye av uten at resultatet blir kakete». Les alle anmeldelsene her.