Arvid Rusten driver Skrotnisse Antik og Brukt på Stranda på Sunnmøre og Skrotnissen.no. Han kan fortelle at han har 75.000 varer på lager.Vi har ting fra 1870 til 1980, ting fra hele spekteret, sier Rusten til TV 2 hjelper deg.Han synes det er vanskelig å si hvilke ting folk er interessert i og ikke. På Skrotnissen.no har de det aller meste, gamle aviser, mynter, brev, musikk, klær og bondeantikviteter. Det er noen er interessert i, er ikke andre interessert i. museum  Canada Goose Det kommer an på øyet som ser.Alt skrot som ligger på loftet er verdt noe for noen. Cluet er å finne den personen som er interessert. Alt er i grunnen verdt noe. Før eller senere finner du noen som er interessert, men det kan hende du må vente fem år før du finner riktig kjøper, sier Rusten.

Vi forteller Rusten om Kristin som solgte bruskorksamlingen sin. Hun som solgte bruskorkene må selv vurdere om prisen er riktig. For noen kan prisen være svindyr, for en annen svinbillig. Man må rett og slett finne riktig kjøper, museum  Canada Goose sier Rusten.På listen over mest søkte objekter på Finn er det én ting som regjerer. Over 160.000 har søkt etter snøfreser, men hvis man søker etter snøfreser på Finn er det bare 433 treff. iPhone ligger på tredjeplass med over 86.000 søk. I år som i fjor ser vi at folk går bananas i jakten på snøfresere. Allerede i august lå snøfreser på 25. plass over de mest brukte søkeordene på FINN torget (fritekst), med 84.212 sidevisninger, sier Lene Kallum i Finn.no.

Kanskje folk har opplevd at det er utsolgt hos forhandlere. museum  Canada Goose I tillegg kan det jo være relativt dyrt å kjøpe helt ny snøfreser, slik at det er penger å spare på å kjøpe brukt. I vårt langstrakte land kan det jo også bli ganske så mye snø i løpet av vinteren. Det er både tidkrevende og potensielt utfordrende i forhold til helsa å måke masse snø. Noen synes nok det er greit å helgardere seg og sørge for å få snøfreseren i hus før det skjer. Videre er finanskrisen over, folk er tryggere på sin egen økonomi og kan i større grad prioritere å investere i produkter som dette, sier Kallum. Det er ikke bare snøfreseren som indikerer at vinteren er her, over 45.000 har søkt på Bergans og Canada Goose På listen over mest søker er det mange møbler og interiørvarer, men også Lego, hagle og lekegrind ligger på nesten 20.000 søk.