katt og vaskebjørn? Er ikke det som å blande Cola og Fanta i barnebursdag? Det blir ofte snåle kombinasjoner av dyr, det er veldig få som bare er en art. Man skal ha noe som er litt unikt, forklarer Fangz.Selv eier han en profesjonell fursuit, et dyrekostyme basert på fursonaen sin. Slike koster alt fra 8000 til 20000 kroner, avhengig av kvaliteten.Noen har nitid detaljarbeid under potene, andre har elektronikk som beveger halen og ansiktet. lab vs Canada Goose Dyktige suitbyggere har ofte ventelister på flere år, og når suiten endelig er ferdig, begynner utfordringene. Synsfeltet i en fursuit er veldig begrenset, som en motorsykkelhjelm med enda mindre visir, så folk bør ikke komme inn fra sida og bare «KOOOOOSE!!». Helst skal man ha med noen som kan passe på, så man ikke faller ned trappa, forteller nyfrelst fur Kjetil «Dax» Engen (27).

Dehydrering er et annet stort problem. De hardeste klarer riktignok timevis med furry-rave på dansegolvet (Big Blue Fox-mikser er særlig populære), men for andre blir selv et kvarters furrybowling i tøffeste laget. På store treff finnes det derfor avkjølte loungeområder bare for fursuitere.Er det mange ulykker?Dan flirer.Det verste som har skjedd, er vel at noen har kutta seg på ei kjølevifte som de hadde plassert i hodet på drakta. Alt dette høres kanskje strevsomt ut,lab vs Canada Goose men for mange furries er det verdt det når drakta gjør folk både inni og utenfor mer utadvendte.Du kan være akkurat den du vil når du har den på. I stedet for å være en normal fyr kan du ta på drakta, sprette rundt og ha det kjempemoro, sier Dan.

lab vs Canada Goose Han titter bort på den småsjenerte samboeren sin.Husker du den gangen du hadde bursdag og jeg klistret en lapp på ryggen din? «Gi’n en klem!» Du fikk jo klem av nesten alle!Fangz bare smiler.Ikke alle kjøper fursuit for oppmerksomhetens skyld. For Wolftale (23) var håpet lenge at hun skulle bli et dyr.Som barn forsøkte jeg å spise rått bacon. Jeg trodde det ville gi meg hoggtenner, ler hun. I voksen alder vet hun bedre, men som for mange andre furs har følelsen av å ha en åndelig kobling med dyrene vedvart.Er du et dyr fanget i en menneskekropp?