Er liten og smal over skuldrene og bysten, men har brede hofter og føler at det er umulig å finne klær for meg. Liker best å gå i bukser eller skjørt som ikke er for utfordrende. Hjelp meg til å se trendy ut uten å bli feit.Hei Maria! 50-tallsstilen som er trendy denne sesongen, er perfekt for de som vil skjule litt rundt hofter og lår. I butikkene nå kan du finne mange fine kjoler og skjørt som er er smale/innsvingte i livet, og som skrår ut, slik at hoftene skjules naturlig. Noen av kjolene har også halterneck, noe som får skuldrene til å virke større, og dermed balanserer figuren. De fleste av disse kjolene går til kneet eller rett over kneet, så du trenger ikke være redd for at det skal være for utfordrende! Vil du bruke bukser, kan du forsøke boot cut, som er rette/vide fra kneet og ned, og gir et balansert uttrykk for de med store hofter eller rumpe.
Denne typen bukser har jeg skrevet endel om i de andre svarene her også, så du kan jo kikke litt på det jeg har sagt til de andre;) Lykke til! Hilsen fra KjerstiJeg skal en uke til Kreta i august, og lurer på hva man burde pakke i kofferten? Vil jo ha med klær som både er nødvendige, men også moteriktige for en kveld på byen. Ender alltid med å pakke for mye, eller for lite av noe. Derfor håpet jeg du kunne gi meg noen gode råd! Ha en ellers fin sommer, og tusen takk for svar! Hei Kristine! Pakking er en utfordring! 20 kilo er jo ikke allverdens å ha med seg, men det finnes endel smarte råd:) Først av alt ville jeg bestemt meg for et par fargetemaer/mønstertemaer. Det er ingenting som er mer irriterende enn å ankomme reisemålet og oppdage at man har rutete skjørt, stripete genser og prikkete kjole, og at ingenting ser bra ut sammen. Selv velger jeg ofte å ta med basisplagg i bare én farge, som turkis (som er nydelig til brun hud, og veldig trendy!), sort eller hvitt.
  En enkel kjole og tilhørende cardigan eller blazer er et godt utgangspunkt. Så kan man kjøre på med andre farger i tilbehøret. Små ting som skjerf og halskjeder tar ikke så mye plass i bagasjen. Jeg ville forsøkt å begrense meg til tre par sko; et par til pent (og da gjerne med kilehæler, så man ikke snubler i ujevnt underlag, brostein etc. Det er også veldig trendy nå!), et par spasersko som kan tåle regn, og et par lave og behagelige sandaler eller ballerinsko. Jeg ville utelukkende gått for naturmaterialer som bomull, lin og viskose. Når det er 40 varmegrader angrer man veldig fort på at man tok med polyesterplagg som klistrer seg inntil kroppen… Så vil jeg foreslå at du ruller plaggene i kofferten i stedet for å brette dem. Da tar de både mindre plass, og holder seg pene.