Motejournalist Kjersti Staarvik stilte til nettmøte torsdag 15. juli mellom 9 og 11.Se svarene under.Kjersti har erfaring som motejournalist fra KK.no, Henne.no og jentebladene Girls og Julia. Hun har skrevet mastergradsoppgave om motejournalistikk, og har selv en forkjærlighet for kjoler, vintage og høye hæler.Her kan du få en sniktitt inn i klesskapet til Kjersti og høre henne selv fortelle om sine motefavoritter.Nå har Kjersti svart om moter, trender og stil.Lurer du på hva du skal ha på deg på den store sommerfesten, eller hva du bør se etter på salget, så har Kjersti svarene.
Eller kanskje du er usikker på hvilke klær som passer akkurat din kroppsform? Eller hvordan du kler deg på jobbintervju eller hva du bør pakke i feriekofferten?Alle besvarte spørsmål vil bli tilgjengelige her på KK.no også etter at nettmøtet er avsluttet.

Hei! Jeg er ei jente på 157 cm, nokså tynn men med kraftige legger i forhold til resten av kroppen. De er svære og skiller seg veldig ut! Dette har ført til at jeg ikke tørr å vise beinene mine. Men i sommer skulle jeg gjerne brukt skjørt og shorts. Har du noen forslag, slik at jeg slipper bukser i varmen? Heisann! Selvsagt skal du få nyte sommeren i skjørt og kjoler:) Det viktigste er at du finner ut hvilke lengder som kler deg! En tanke å ha i bakhodet er at du enten går for helt korte skjørt, shorts og kjoler (over kneet) eller helt lange, og dropper lengdene i mellom. Rekker skjørtet til kneet eller rett under, vil nemlig leggene virke tykkere, og bena kortere. Huskeregelen er at skjørtet aldri bør slutte på det punktet hvor leggen er tykkest. Velger du korte skjørt, kan du bruke høye hæler for å forlenge bena, og gjerne sko med ankelrem. Sløyfer eller ankelremmer markerer det tynneste punktet på ankelen og gir leggen en fin form. Men det er viktig at remmen ikke er for tynn, og ikke sitter for stramt, for da kan den virke mot sin hensikt!
En trend du også kan slenge deg på, er maxikjoletrenden! Fotside kjoler er hot denne sommeren, og de finnes i ulike varianter til ulike kropper. Og leggene skjuler du under flagrende stoffer! Både etniske mønstre, maritime striper og dyreprint er trendy nå. Kjør gjerne på med store smykker og kilehæler. Se noen forslag her:http://www.kk.no/841070/kjolen-som-varer-hele-sommeren Til høsten kan du tenke på følgende når det kommer til bukser: Dropp ankelbukser/capribukser, fordi de har en tendens til å slutte midt på leggen, der den er tykkest. Gå heller får jeans med boot cut, altså bukser som sitter etter over lårene og kneet, men er videre i leggene. Dette gir bena en fin form, og får dem til å se lengre ut. Lykke til! Hilsen Kjersti