Oppskriften finnes i uendelige variasjoner.Smaken av én helt På gourmetrestauranten «The Goose Station», et navn som spiller på det franske ordet degustation, vil kjøkkensjef Rob Pengson ta det filippinske kjøkken til nye høyder.Jeg ville kombinere historiefortelling og gourmet, sier han og serverer første rett.Historien han forteller på tallerkenene, er historien til en av landets største nasjonalhelter: José Rizal. Gjennom sju retter tar Rob gjestene med på en reise igjennom Rizals liv, fra barndommen til …Desserten, den store finalen. På tallerken kan dere se nesten alle fargene til det filippinske flagget: Gult, blått og hvitt. Men det mangler én.Ha 1/3 av melka og fløten og seks spiseskjeer sukker i en liten kjele. Sett plata på lav til middels varme. Når det putrer, pisk resten av sukkeret inn sammen med eggeplommene. Hell resten av melka og fløten i, mens du pisker konstant. La koke til det har tykk konsistens – slik at den dekker bakdelen av en skje. Dette tar cirka ti minutter. Dekk til blandinga og putt den i kjøleskapet i tre timer.

Del avokadoen i to og fjern steinen. Bruk en liten skje til å ta ut kjøttet. Ha avokadoen og halve melkemiksen i en blender. Bland dette med resten av melkemiksen. Du kan enten fryse isen i en elektrisk iskremmaskin, eller putte røra i former og inn i fryseren. Rob gir gjestene en skje. Den skal du holde høyt før det som ligger oppi slippes over tallerkenen. Når den røde såkalte «kirsebærsbomba» treffer tallerkenen eksploderer det røde utover, akkurat som blod.Desserten har gått fra å være vakker og mild til å likne en henrettelse. Nærmere bestemt henrettelsen til en mann som bare ønsket at øyriket skulle forenes og bli uavhengig på en fredelig måte.Med det er fargene i det filippinske flagget komplett. Og du har fått en liten smak av både Filippinene og av landets historie.

En domstol i Leeds i England fikk i dag høre aktor Julian Goose fortelle hvordan påtalemyndigheten mener det gikk til da den nå ti år gamle Shannon Matthews ble meldt savnet 19. februar i år, skriver Daily Mail.Nødsamtalen var del av en uærlig og ond plan fra Michael Donovan og mora Karen Matthews. Shannon var et uskyldig offer, uttalte Goose ifølge den britiske avisa.Påtalemyndigheten mener Shannon til stadighet ble dopet ned mens hun satt fanget. Ifølge Sky News skal hun blant annet ha fått reisesyketabletter for at hun skulle holde seg rolig.Ifølge Timesonline tegnet Julian Goose et bilde av mora Karen Matthews som en «overbevisende løgner».I 24 dager lette hundrevis av politifolk døgnet rundt etter ni år gamle Shannon Matthews. 14. mars i år ble hun funnet i god behold i en leilighet i Lidgate Gardens i Dewsbury, like i nærheten av der hun bor.