Fotballspillet til Electronic Arts, FIFA, har i mange år vært svært populært blant fotballfanatikere. I 2012 kunne noen nordmenn for første gang se sine lokale fotballhelter på coveret til spillet i 2013-utgaven av spillet. Da var Vålerenga representert som den eneste norske klubben på coveret.Rosenborg har aldri vært med på dette opplegget, ifølge Lundemo. I fjor sa klubben at de måtte verne om deres eget «brand» og ivareta sine kommersielle interesser. Trønderne ville heller ikke få noen kommersiell verdi for å delta.Tidligere har sentrale spillere prydet fremsiden av spillet, men i år blir det annerledes. Det vil bare være logoene til de respektive klubbene som blir å finne på spillcoveret, noe salgssjefen i RBK ikke vet svaret på hvorfor.

 Norsk Toppfotball har jo et samarbeid, men jeg vet ikke hvorfor det ikke blir brukt spillere i år, sier Lundemo videre.Tidligere har også bare et utvalg av klubber vært representert, men i år har alle 16 eliteserielagene fått hver sin logo på coveret – noe som henger sammen med lisenser og er en internasjonal bestemmelse.Det skulle egentlig være profiler, som før. Så ble det endret og vi sendte draktene til EA slik at de kunne lage design. Coverne er inspirert i draktens farger – med logoen på, sier Iren Brynhildsen i Norsk Toppfotball til adressa.no.

Östermalms saluhallKenneth Bergman er alt man assosierer med en slakter fra gode, gamle dager: Mild og munter, med grove hender og et vennlig, rundt ansikt.Fra disken på M. Seger Ost & Kjøtt har han utsikt over den katedral-lignende saluhallen i Stockholm sentrum, hvor en plutselig strøm av lokale og internasjonale kunder markerer at klokken akkurat er slått ett.Siden åpningen i 1888 har kjøtt og delikatesser blitt solgt over disken hos M. Seger, da de 3000 kvadratmeterne på Östermalms torg ble innviet av Oscar II og erklært som sentrum for Sveriges matkultur.Som en anerkjennelse for sin lange tradisjon mottok Östermalms i 2007 tittelen «verdens 7. beste mathall», men internasjonal oppmerksomhet er langt fra nytt for de rundt 20 forhandlerne som holder til her.

For noen år tilbake gjorde Jamie Oliver Östermalms Saluhall til en av sine personlige favoritt-markeder i verden, og det finnes knapt en guidebok til Stockholm som ikke omtaler torget som en av byens topp-attraksjoner.— Det har vært en eksplosjon av besøkende de siste årene, forteller Bergman.Mens turister overtar som den primære kundegruppen, har mange av forhandlerne sett seg nødt til å legge om forretnings-modellen, fra tradisjonelle råvarer som fisk, kjøtt og grønnsaker til restaurantvirksomhet, varm-mat og salgsvarer som passer i carry-on bagasjen.Lokalbeboere flest handler på kjøpesentrene, hvor du har gratis plass til bilen og alt under ett tak. Før var vi alltid først ute med sesongens ferske varer. Nå lander de i disken på Ica bare dager etter oss. Vår utfordring er dermed å tilby råvarer og kompetanse av eksepsjonell kvalitet.Til tross for eksterne konkurrenter og overgangen til nye forretnings-modeller, forblir Östermalms et høyst levende sted, hvor svensk og skandinavisk matkultur når sitt fulle potensial. Eksklusivt? Ja. Dyrt? Så absolutt. Overvurdert? Overhodet ikke.