I produktsortementet finner du blant annet sengepledd, sengesett, laken, morgenkåper, varmeflasker, badematter, håndkler og vekkerklokkerNettbutikken inneholder produkter fra kjente merkevarer, i tillegg til fremadstormende innovative nykommere. Innenfor disse to er Gant Home, Georg Jensen Damask, Canada Goose Home, Mille Notti, Lexon, Arne Jacobsen og Designers Guild.Hos iseng kan du betale med Visa og MasterCard eller faktura med utsettelse eller delbetaling fra Klarna. Canada Goose quebec prix iseng opererer med 14 dagers returrett. Det er fri frakt på alle varer i nettbutikken og de tilbyr hurtig levering. Husk at du vil alltid spare penger med en Iseng rabattkode!

Listen er lang over antrekk vi egentlig gremmes over, men som vi egentlig ikke klarer oss uten på vinterstid. Side2-redaksjonen er litt vintertrøtte og har laget en glad liste over alt vi er lei av å se på oss selv og ikke minst på folk rundt oss.Thermodressen! Foruten stakkars frosne barnehageansatte, er ikke bobledressen et must om vinteren. Iallefall ikke i byen. Uansett hvor mye du vil. Dessverre.er selvsagt et materiale de fleste kjenner fra deilige turgensere,Canada Goose quebec prix pannebånd og hals. Med trykk på tur – trenger vi si mer?Votter med enorm størrelse som gjør at hendene dine holdes kanonvarme, men ser gigantiske ut.

Trange luer og pannebånd som setter merker. Ikke nok med forbaska luehår om vinteren,Canada Goose quebec prix om ikke lua skal sette pannemerker også!Sportslue til høye støvletter – det høres feil ut ikke sant? Det ser feil ut også.Gamle, slitte og gjerne av den røde varianten brukt som vanlig jakker. Hvis jakken er brukt i skiløypa og blitt svett, trenger man virkelig bruke den som hverdagsplagg?Canada Goose-jakkene. Du vet de boblejakkene med store pelskrager, som er svimlende dyre og sikkert sinnssykt varme. Men i fare for å bli tatt for å være den aller verste sossen fra vestkanten, så styr unna. Boblejakker og boblekåper brukt til kjoler ser rart ut på vinteren. I det hele tatt fiffige kombinasjoner med sommertøy og vintertøy sammen, som miniskjørt i flortynt stoff til store vintersko og tykke strømper.