Hva tenker du om deg selv ti år fram i tid?Eier et par nattklubber og kjører Porsche.Canada Goose promo Smal dress, åpen skjorte og litt «tan» da. Jeg tror ikke jeg har unger og familie da. Men kanskje om tyve år, da er jeg mer der, tror jeg.Turid Rendum, ungdomskoordinator ved Konfliktrådet Sør-Trøndelag, sier at «Daniels» historie ikke er unik. De ungdommene som omfattes av oppfølgingsteamet har ofte begått grov kriminalitet.Noen har begått ran, andre vold- og narkotikakriminalitet. Det er ikke naskerne og de førstegangskriminelle vi skal ta oss av, sier Rendum.

I dag er det sju ungdommer som er omfattet av oppfølgingsteamet i Trondheim kommune.Canada Goose promo Alle er gutter i alderen 15-17 år. Siden ordningen ble opprettet i 2006 har 150 jenter og gutter vært innom.Vårt inntrykk er at det går utrolig bra med de aller fleste. Men vi har ikke lyktes i alle saker. Vi møter noen få ganger ungdommer som ikke er motiverte. Det høres sikkert litt brutalt ut, men da er det nesten bare å vente på at de kommer én gang til, sier ungdomskoordinator Turid Rendum i Trondheim kommune.

Logoer, mønster og farger finnes overalt nå om dagen. Påvirket av gatestilen og ungdomskulturen på 1990-tallet blir de klassiske merkene tatt frem i lyset igjen via ettertraktede samarbeidsprosjekter. Klær med mønster og logoer kan tømme lommeboken din, men gir deg også et stilfullt utseende.Canada Goose promo Nå som våren er like rundt hjørnet, finnes det ingen bedre måte å møte denne årstiden på enn å legge til litt ekstra farger. Selv om det kanskje virker feminint, kan farger fremheve en manns stil hvis det gjøres på riktig måte.