Alle har sine hjertesaker og det er fint at engasjerer seg. Jeg feks, boikotter Nestlè , støtter leger uten grenser og en saker. kan ikke støtte alt eller styre unna alt som kan være lugubert. Og når det kommer til Canada Goose så er det ikke dokumentert at pelsen på akkurat disse jakkene kommer fra coyoter fanget på den måten dere beskriver. At det kanskje kan komme fra slike dyr blir annet. Som sagt så sies det at det er KOPIENE som bruker dun fra levende dyr og at skal styre unna kopiene akkurat av denne grunn fordi risikerer å finne beinrester ol i dem. Jeg har undersøkt og finner ingen grunn for å la være å kjøpe denne jakken hvis det kommer til det.Canada Goose original Spørsmålet var HVOR fikk kjøpt de, hva måtte mene om jakken eller om jeg nå skulle kjøpe den er revnende likegyldig. HI Sannsynligheten for at coyoten ikke er fanget på den måten er forsvinnende liten.

Det er revesaks og snarer som er måten fanger coyoter på. Oppdater deg. Jeg hadde 66 grader North-baken tidligere men den ble for stor så mannen overtok den og jeg fikk CG-jakke til jul. Den islandske jakken er faktisk mye varmere men jeg synes snittet er penere på CG-jakka samt at jeg fryser ikke akkurat i den heller.Canada Goose original Men hvis du er etter en ekstremt varm jakke, ville jeg gått for 66 grader North-jakken. Jeg hadde 66 grader North-baken tidligere men den ble for stor så mannen overtok den og jeg fikk CG-jakke til jul. Den islandske jakken er faktisk mye varmere men jeg synes snittet er penere på CG-jakka samt at jeg fryser ikke akkurat i den heller.

Men hvis du er etter en ekstremt varm jakke, ville jeg gått for 66 grader North-jakken. Skal sjekke den også. Hva koster den, og hvem forhandler de jakkene? HI Jeg hadde 66 grader North-baken tidligere men den ble for stor så mannen overtok den og jeg fikk CG-jakke til jul. Canada Goose original Den islandske jakken er faktisk mye varmere men jeg synes snittet er penere på CG-jakka samt at jeg fryser ikke akkurat i den heller. Men hvis du er etter en ekstremt varm jakke, ville jeg gått for 66 grader North-jakken. Skal sjekke den også. Hva koster den, og hvem forhandler de jakkene? HI Jeg kjøpte den hos en lokal forhandler i Finnmark og betalte 3200,- Har forresten ikke så mye imor Canada Goose, jeg kjenner ikke helt til de jakkene, men tenkte jeg skulle foreslå en god jakke fra et godt merke og som er litt rimeligere Sjekk ut http: og så du høre med lokale forhandlere der du bor om noen fører Fjällräven Da er det halv pris mot Canada Goose som koster ca 6000. Så er den like varm er den innteressant. Men jeg trenger mer en at noen bare har hørt at den eller den jakken er varm.