Sjekk med Howard om firmaet er til å stole på. Finner du det ikke her så bør du tenke deg om, Canada Goose o moncler sier Ingeborg Flønes, direktør for forbrukerservice iForbrukerrådet.Lurer du på om varene som selges er falske? Her er Forbrukerombudets liste over falske nettbutikker her Vi er et samboerpar som for tre uker siden skulle kjøpe to par Nike-sko på nettet. Samboeren min fant en tilsynelatende norsk side med masse Nike-sko via Facebook, skriver en av våre lesere i en mail.Ettersom ingen av oss har spesielt peiling på nettet var vi litt skeptiske, men ettersom de reklamerer hyppig på Facebook, og de har Paypal, og skriver på siden sin om norske rettigheter som 30 dagers returrett og 100 prosent av pengene tilbake hvis man ikke er fornøyd, valgte vi denne siden.To par sko for 1200 kr kom fra Singapore en uke senere.Vi så med en gang at skoene var falske og helt ubrukelige. Det fulgte ikke med returfraktbrev, mailadressen deres eksisterer ikke, og telefonnummeret er ikke i bruk, skriver leseren vår videre.

En annen leser har fått sko fra Kina, via en com-side, Canada Goose o moncler «Skoene virker falske». En annen leser forteller om falske Louis Vuitton-vesker med reklamelenke på Facebook.Jeg er overbevist om at skoene jeg har fått er falske. De har dårlige sømmer, har sprukket bak og Nike-merket på boksen er kinesisk. Mange forbrukere lar seg lokke til å kjøpe merkevarer til langt under normale utsalgspriser på nett, etter å ha sett annonser for disse på sosiale medier som Facebook eller på andre seriøse nettsteder forbrukerne stoler på. Kjøperne risikerer å ikke motta varene de har bestilt, få skadelig programvare på datamaskinen sin eller å motta falske merkevarer, skriver Forbrukerombudet på sine nettsider.

Alcaimport er en stor selger på auksjonsnettsiden QXL. Canada Goose o moncler Det er firmaet Brækkan import som bruker navnet Alcaimport på auksjonssiden. Firmaet auksjoner bort populære elektroprodukter fra kjente merker, men nå strømmer klagene mot firmaet inn.Felles for kundene TV 2 hjelper deg har vært i kontakt med, er at de sliter med å få varene de har betalt for.Alcaimport selger også varer fra sin egen nettside. Her, som på QXL, må kundene betale inn hele beløpet på forskudd.Bare i løpet av de siste tre ukene har TV 2 hjelper deg blitt kontaktet av 13 fortvilte forbrukere.