Han beskriver Simmons som et musikalsk multitalent.Han var dyktig, både med ord og instrumentalt, sier Eriksen.Vil nå mange Da Simmons ga ut sin forrige plate sa han til Romerikes Blad at han ville lage en blanding av country og pop som kunne nå ut til et stort publikum. Jeg ser på det de store norske artistene gjør, band som Hellbillies, Plumbo og DDE, sa han til avisa.Det er foreløpig uklart hva politiet mener er motivet for drapet. Dagbladet får opplyst at avdøde kan ha blitt lurt av en eller begge de siktede til å investere penger i et selskap de var involvert i.Politiet holdt lokk på etterforskningen i omtrent en måned, og avslørte ikke at de etterforsket et drap før de to mennene ble framstilt for varetektsfengsling. Vi jobber hardt med saken. Det er en veldig spesiell sak, og det blir en omfattende etterforskning, sier politiadvokat Andreas Strand til Dagbladet.

Bedrageridømte siktede De to siktede mennene er begge tidligere dømt for omfattende bedragerier.januar i år ble de to mennene, som blir beskrevet som venner, dømt i Oslo tingrett for omfattende bedragerier. 34-åringen ble dømt til sju måneders fengsel, mens 32-åring ble dømt til et år og ti måneder i fengsel. Begge anket dommen, og den er ikke rettskraftig.Den 34 år gamle mannen har økonomiutdanning, men oppga i retten i januar å være arbeidsledig. I 2011 ble han dømt for grovt bedrageri og han er er tidligere bøtelagt etter narkotikalovgivningen.32-åringen oppga i retten også å være arbeidsledig. I tillegg til dommen i januar har han siden milleniumsskiftet blitt domfelt 13 ganger for grovt bedrageri og grovt tyveri. Mannen er også dømt for vold og trusler mot tidligere kjærester.

Tiffany om drapssiktet 34-åring: – Han skrev at han skulle voldta meg, at jeg var en «fucking dog» og at han skulle sende KGB etter megSøndag dekket NRK jubileumsfeiringen som foregikk på Eidsvoll, i forbindelse Grunnlovens 200-årsdag.Programleder Nadia Hasnaoui ønsket publikummere og seere velkommen til en feststemt forestilling med taler, kjente artister og spennende gjester.Sydde på geitepels På tv-skjermen kunne man se Nadia i en jakke fra merket Woolrich, som opprinnelig var utstyrt med coyotepels.NRK, som kjøpte inn jakka for anledningen, hadde imidlertid klippet av pelsen til fordel for å sy på geitepels – for estetiske grunner, da de mente at geitepelsen matchet den hvite jakka bedre.Det var ikke et moralsk bytte, vi ville ikke ha denne typen pels på jakka fordi at den ga et feil estetisk uttrykk. Derfor ble den erstatta med geitepels. Så vidt jeg forstår så var det fargen som ikke passet, sier Tommy Hansen, kommunikasjonsdirektør i NRK.