For noen uker siden kjøpte jeg meg UGGS over nett, som viste jeg å være fake! Nettsiden virket sikker og det var tatt bilde av ekte UGGS på alle sidene. Men som jeg har skjønt nå er det nesten umulig å få UGGS på tilbud! Jeg vil gjerne at denne saken kommer ut til folk, slik at de ikke gjør samme feil, skriver hun.Jeg føler meg ganske dårlig egentlig, for at jeg ikke tok tegnene for at de var fake! Du får ikke uggs på tilbud, og det har jeg lært nå. Netthandel generelt er risikabelt og jeg slapp billig unna denne gangen, så fremover blir det ikke noe mer uggs på tilbud, sier Sabine. Det er dårlig at sånt skjer og det er garantert flere enn meg som har gått i samme fella, og det gjør meg irritert.1700 kr er mye penger, og når du ikke får det du har betalt for føler du deg brukt! Det er mye jobb som ligger bak de pengene.Er du usikker på om siden du skal handle fra er ekte? Vurder prisen.

Tatler som både selger Canada Goose og Parajumpers forteller at de aldri har tilbud på jakkene. De trenger ikke ha tilbud, for modellene endres så sjelden at de kan lagres etter vintersesongen og legges ut for salg året etter.Jeffrey Leopold, daglig leder i Canada Goose Norge, har aldri sett ekte Canada Goose til salgs på nettet.Canada Goose pleier å bli solgt ut i løpet av sesongen, derfor har det ikke vært grunn til å selge jakkene billigere, sier Leopold til TV 2 hjelper deg Et trenet øye vil se at logoer ikke er klikkbare, at alle lenker ikke funker som de skal. Dessuten er det et visst utseende som går igjen på disse nettsidene, og det er ikke mulig å kontakte selskapet direkte, sier Ragnar Wiik i Forbruker Europa.Søk opp navnet på nettbutikken i Google og legg til et av disse søkeordene: Fraud/complaint/svindel, så får du kanskje opp noe. Man kan også legge inn nettadressen i shoppingassistenten vår Howard, men Howard er ikke alltid oppdatert, sier Wiik.

På Canada Goose sine nettsider kan du legge inn nettadressen og få beskjed om det er en autorisert forhandler eller ikke. Trykk herHer kan du sjekke offisielle UGGS-forhandlere, her får du kjøpt Parajumpersog her får du kjøpt Fjällräven.Forbruker Europa har følgende råd til folk som har kjøpt katta i sekken: Man kan kontakte banken og sperre kontoen, og så reklamere til selskapet ved å kansellere og bruke angreretten, man bør gjøre alle innsigelser. Og så bør man gjøre det samme til banken, sier Wiik.