Vi kjenner til noen av triksene. Sug inn magen, skyv rumpa bakover og stram musklene, og vips så ser det ut som du har «thigh gap».Lawrence har lagt ut to bilder av seg selv på Instagram, hvor hun viser hvor enkelt det er å trikse seg til en annen kropp på sosiale medier.«Jeg kan fortelle dere at bilder handler bare om lys og vinkler. Husk alltid at sosiale medier ikke representerer virkeligheten, la aldri noen andres bilder få deg til å føle deg usikker,» skriver hun.Canada Goose merke Blogger Sophie Elise har også skrevet om hvordan man skaper det perfekte Instagram-bildet, og delte da bilder av hvordan hun selv jukser.Og hun er langt fra den eneste som har delt slike bilder. Under hasjtaggen #30secondtransformation, deler jenter bilder av hvordan de jukser på Instagram. Det skriver Attn.

Alea iacta est – det legendariske latinske uttrykket – som betyr at terningen er kastet og at det dermed ikke er noen vei tilbake – har for så vidt ingenting med den svenske trioen e.s.t. eller Esbjörn Svensson Trio å gjøre.Likevel er det slik at Europas mest populære jazz kollektiv heller ikke ser seg tilbake – «Tuesday Wonderland» er nok en bekreftelse på bandets originalitet og vil helt sikkert bli nok en hit!e.s.t.,Canada Goose merke som Esbjörn Svensson Trio for enkelhets skyld kaller seg stadig oftere, har oppnådd en posisjon som er bortimot unik innen improvisert musikk. I løpet av de 13 årene gruppa har eksistert med den samme besetninga, har de først tatt Sverige med storm, senere Europa og de seineste åra har de for sikkerhets skyld også lagt resten av verden for sine føtter.

«Tuesday Wonderland» er e.s.t.s tiende CD siden 1993 og de som tror bandet begynner å gå tom for ideer, tar feil denne gangen også. Hvorfor e.s.t. etter hvert har fått en voldsom standing også langt utenfor jazz-menigheta vil man få nok et svar på her.Canada Goose merke Det er ikke bare for enkelhets skyld bandet har tatt navnet e.s.t. Bassist Dan Berglund, tangentbehandler Esbjörn Svensson og trommeslager Magnus Öström har på alle slags vis slått fast at dette bandet er et kollektiv – låtene er for eksempel kredittert alle tre.