Canada Goose made in Ved Lørenskog videregående skole var elever som kom for seint til timen et så stort problem at ledelsen bestemte seg for å låse klasserommene da første time startet klokka 08.20.For å få komme inn og delta i undervisningen måtte elevene gå til skolens resepsjon og fylle ut et skjema om hvorfor de var for seine, for deretter å bli fulgt tilbake til klasserommet av noen i administrasjonen.Dagen etter at ordningen ble innført rådet det fullstendig kaos i Lørenskoghallen, da et femtitalls elever ble låst ute fra klasserommene fordi de kom for seint. Men skolen videreførte ordningen.KLEMT I HJEL PÅ JOBB | En 18 år gammel mann døde etter at han kom i klem i en endevals på et transportbånd på Skedsmo pukkverk 28. januar.Et hundretall ungdommer samlet seg samme kveld i sorg ved Skedsmo videregående.

Arbeidstilsynet avdekket at virksomheten ikke hadde montert vernedeksel mot bevegelige deler,Canada Goose made in  for eksempel endevalsen, og at heller ikke nødstopp var montert i det omfang som lover og forskrifter krever.Alt arbeid ved transportbåndet ble stanset inntil disse manglene var utbedret.Da politiet aksjonerte mot en gård på Flateby i Enebakk, etter bekymring for hundeholdet, fant de en cannabisplantasje i låven hvor det også var 101 chihuahua-hunder. Mattilsynet vurderte forholdene hundene levde under som kritikkverdige.Saken vakte stor oppmerksomhet og mye engasjement, spesielt blant dyrevernere. Hundeeieren fikk senere tilbake åtte av hundene, mens resten er omplassert i nye hjem.

Gårdeieren er siktet for cannabisdyrking, men ikke for noen av forholdene rundt hundeholdet.Tirsdag 5. februar skjøt Olav Sletner fra Aurskog det første villsvinet i Aurskog-Høland på mer enn 1.000 år. Villsvinet som veide 93 kilo ble skutt på cirka 125 meters hold.Det er veldig spesielt. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle skyte et villsvin her på gården, uttalte jegeren, som i ettertid har hengt villsvinhodet som et trofé på veggen hjemme i stua.Canada Goose made in.