Jeg tror ikke jeg må forklare det, egentlig. Alkohol er veldig populært,Canada Goose lorette parka det er ikke som om dette er en interesse bare jeg har! Alle restauranter har en vinliste, det finnes mange puber der ute. Jeg er ikke alene. Folk liker å drikke, og jeg er bare en av dem, sier Norton med et smil.Få en smakebit av sesong 20 av «The Graham Norton Show» her:I et intervju med magasinet Marie Claire i 2006, fortalte Norton at han hadde prøvd «masse narkotika» og at han likte ecstasy spesielt godt.

Jeg har prøvd ecstasy en gang for mange år siden. Det var helt utrolig. Bare fantastisk, og skikkelig,Canada Goose lorette parka skikkelig gøy, sa Norton til magasinet.Uttalelsen vakte reaksjoner, både blant TV-seerne og Den nasjonale alliansen for bekjempelse mot narkotika. BBC gikk da ut og forsvarte Norton. De mente intervjuet var ment for et voksent publikum, og reflekterte hans åpne og oppriktige personlighet. Det har gått 10 år siden dette skjedde. Synes du at reaksjonen var berettiget?Det var en dum uttalelse. Men når noe slikt blir tatt ut av sammenhengen i en tabloid avis, så ser det jo ut som jeg har åpnet en bod på South Bank i London der jeg selger narkotika! Men det var dumt av meg å si det, sier Norton.

Synes du folk blir opprørt og krenket for lett i dag?En del av meg liker at folk blir lett fornærmet,Canada Goose lorette parka for det gjør verden til et snillere sted. Og det har endret komikerverden, slik at også den har blitt snillere. Vi har ikke lenger den brutale krassheten som preget komedie på 80- og 90-tallet. Men samtidig er det også litt irriterende, innrømmer TV-komikeren.Norton, opprinnelig fra Irland, er kjent for langt mer enn «The Graham Norton Show».