Jeffrey Leopold som er daglig leder i Canada Goose Norge, mener det er stor forskjell på bruk av pels i piratindustrien og i Canada Goose som bruker coyote.Det er absolutt ingen kontroll med den ulovlige forfalskede pirathandelen. Produkt fra mårhund vil ikke ha en standard med kvalitet, funksjonalitet, bærekraft, og det har også en betydelig helserisiko, sier Jeffrey Leopold til TV 2 hjelper deg.Canada Goose viser til at klesgiganten benytter coyote der jakt er regulert etter etiske standarder, samt kontrollert av kanadiske myndigheter.I tillegg viser Leopold til at det er lokalbefolkningen i Canada, blant annet urfolk i områdene, som driver coyotejakt for Canada Goose. De kjøper aldri fra pelsfarmer.Vi er stolt av at vi støtter denne bærekraftige industrien. Vi støtter innfødte kanadiske lokalsamfunn i nord, og deres flere hundre år gamle levemåter som nå er truet. Disse samfunnene er etiske i sin tilnærming til jakt. Vi identifiserer oss sterkt med verdisystemene disse samfunnene har, og gjør en innsats som bringer dette videre til den måten vi gjør handel på, sier Jeffrey Leopold til TV 2 hjelper deg.

Canada Goose bruker bare coyotepels fordi det er absolutt nødvendig, fordi våre jakker alltid har vært brukt på de kaldeste stedene på jorden, sier Leopold.I takt med at temperaturen stadig synker har TV 2 hjelper deg fått flere henvendelser enn normalt fra folk som skal til å kjøpe falske vinterjakker og vintersko. Noen har allerede kjøpt katta i sekken.De fleste henvendelsene er fra folk som vurderer å kjøpe oppsiktsvekkende billige vinterjakker fra Canada Goose og Parajumpers på nettet. Normalt koster jakkene cirka 6000-7000 kr.«Vi er litt redde for at dette er en lure-side da det er så billig.»«Hei, har veldig lyst på en Canada Goose. De er jo veldig dyre, men så, så jeg en nettside som var postet på Facebook hvor de solgte veldig billige jakker og akkurat den typen jeg ville ha.»Det er flere henvendelser om klær og bekledning i år enn i fjor, sier Martin Skaug Halsos, kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet. Vi får sikkert flere saker, sier Ragnar Wiik i Forbruker Europa.

Det virker som at folk glemmer at det er ulovlig å kjøpe piratkopier, sier Jeff Leopold, daglig leder i Canada Goose Norge.Vi har gått etter flere piratselgere i Norge, noen av de selskapene har fått bot. Hvis varene til privatpersoner stoppes i tollen blir de stort sett ødelagt uten at kjøperen får bot, sier Leopold.Sabine (17) forteller at hun har kjøpt to par falske UGGS for 1700 kr.For noen uker siden kjøpte jeg meg UGGS over nett, som viste jeg å være fake! Nettsiden virket sikker og det var tatt bilde av ekte UGGS på alle sidene. Men som jeg har skjønt nå er det nesten umulig å få UGGS på tilbud! Jeg vil gjerne at denne saken kommer ut til folk, slik at de ikke gjør samme feil, skriver hun. Jeg føler meg ganske dårlig egentlig, for at jeg ikke tok tegnene for at de var fake! Du får ikke uggs på tilbud, og det har jeg lært nå. Netthandel generelt er risikabelt og jeg slapp billig unna denne gangen, så fremover blir det ikke noe mer uggs på tilbud, sier Sabine.