Er du usikker på om du er inne på en falsk nettside? Les Forbrukerrådets tips:Sjekk kontaktinformasjonen. Er nettstedet seriøst, vil de ha all nødvendig informasjon tilgjengelig for deg, som postadresse, telefonnummer og organisasjonsnummer. Sjekk med Forbrukerrådets tjeneste Howard om firmaet er til å stole på. Finner du det ikke her, så bør du tenke deg godt om.Sjekk også med Canada Goose om siden er ekte eller falsk, ogForbrukerombudets liste over useriøse merkebutikker på nettet.Her kan du sjekke offisielle UGGS-forhandlere, her får du kjøpt Parajumpersog her får du kjøpt Fjällräven.Betal alltid med kredittkort. Da kan du klage til kredittkortselskapet om du ikke får varen av nettbutikken. Vil ikke kredittkortselskapet betale, kan du klage saken inn for Finansklagenemnda. Men husk at du må kunne betale når kredittkortregningen kommer.

Det finnes også trygge betalingssystemer som amerikanske Paypal ogPayex. Men vær på vakt! Dessverre har vi hørt om tilfeller av utspekulerte kjeltringer som har laget egne systemer, som ser nesten ut som de kjente betalingssystemene.Følger du våre råd, sjekker om nettsiden er seriøs og bruker kredittkort, vil netthandel forbli en hyggelig opplevelse, sier Kleppe Marken Du kjøper ikke bare katta i sekken hvis du mottar en piratkopiert boblejakke.Da vi advarte folk mot å handle oppsiktsvekkende billige jakker på nett sist påpekte også daglig leder i Canada Goose Norge, Jeff Leopold, at det i tillegg er ulovlig.

Det virker som at folk glemmer at det er ulovlig å kjøpe piratkopier. Vi har gått etter flere piratselgere i Norge, noen av de selskapene har fått bot. Hvis varene til privatpersoner stoppes i tollen blir de stort sett ødelagt uten at kjøperen får bot, uttalte Jeff Leopold, daglig leder i Canada Goose Norge.Leopold var med da vi skjærte opp én ekte og en falsk Canada Goose-jakke.Da vi skjærte opp den falske jakka viste det seg at den inneholdt hud og hår fra et ukjent dyr, blod på noe som så ut som kyllingfjær og omtrent null fjær som kunne holdt deg varm. Den innholdt også støv som spredde seg overalt.