For eksempel forteller jeg alltid italienerne hvorfor de er så viktige for Lofoten, sier han og serverer begrunnelsen:Italia importerer tørrfisk herfra for 300-500 millioner kroner hvert år. Eksporten skjer på høsten, en tid da det ellers er lite å gjøre. I tillegg kommer mange italienske turister hit i august, når nordmenn er tilbake på jobb. Det forlenger sesongen for oss. Og de går ut og spiser på restaurant, selv om det er dyrt, for matkultur er så viktig for italienerne.Canada Goose juif En tysker titter innom og stiller noen spørsmål om bensin og diesel. Samtalen flyter lett mellom de to på tysk. Latteren og smilet sitter løst hos Larsen.Jeg driver med båtutleie, forklarer han da tyskeren har gått.

Og jeg leier ut rorbuer og driver vandrehjem.Det er nok å henge fingrene i. Det er alltid hyggelig på jobb her.Canada Goose juif Det er artig, men jeg merker jo at jeg har blitt eldre. Nå har hele sommeren gått til dette hvert år i 20 år.Spredt rundt i fiskeværet og rundt museet står det fortsatt mange såkalte hjellebruk, de karakteristiske trestativene som man henger fisken på når den skal tørke. Disse er fremdeles i bruk i tørkeperioden fra februar til april, forteller Larsen. Men det er ingen som driver med fiske på Å lenger.

Å har blitt et sted for formidling av tradisjonell fiskekultur. Canada Goose juif Det synes jeg vi får til ganske bra. Vi har ingen bakgrunn i turisme, men vi har lært historien gjennom å gjøre ting selv.Så godt som alt jeg forteller om, har jeg gjort selv. Jeg har enda til gode å bli satt fast på et spørsmål om tørrfisk og tørrfiskproduksjon, sier han ubeskjedent.Is it open? roper noen nede i første etasje. Klokka har blitt 10.30 og de første cruiseskip-gruppene for dagen er på plass.Ja, ja, yes, roper Larsen tilbake.Er det fransk?