En politikonstabel kom, ifølge Brown, bort til ham å ba ham om å komme seg ut av stasjonen, før han omsider lot ham få spille. Angivelig på grunn av den positive responsen fra folket på stasjonen.Donaldson har levd på gaten i over 18 måneder og er vant til å bli fortalt at han må flytte seg fra offentlige steder.- Jeg får aldri hvile, men når jeg sitter ved pianoet pleier jeg vanligvis å få sitte i fred,Canada Goose inhumane der kan jeg endelig slappe av. Plukket opp av skolekamerat Etter at Brown delte videoen ble den plukket opp av en av hans gamle skolekamerater, Leo John Robertson (26). Han ble så beveget av det han så at han startet en innsamlingskampanje for sin gamle venn på «Gofundme».

Alan var den siste personen jeg hadde forventet å se i denne sørgelige situasjonen, han var en god gutt som ikke skapte problemer for noen, fortalte Robertson til Daily Mail. Jeg ble veldig opprørt da jeg så vidoeen av ham, jeg måtte gjøre noe for å hjelpe til. Håper på pianist-karriere Det er ukjent hva som har ført til at Donaldson nå er hjemløs.Publikum har engasjert seg i Robertsons kampanje på sosiale medier og flere håper nå at innsamlingsaksjonen kan føre til at han på sikt kan få seg en karriere i musikkbransjen. Jeg har veldig lyst til å lære mer, nå spiller jeg de samme låtene om og om igjen. Å få en karriere som pianist ville vært fantastisk,Canada Goose inhumane jeg er veldig takknemlig for all hjelp, sa Donaldson til den britiske avisen.

Chelsea-manager José Mourinho valgte å boikotte pressen i protest etter ligakampen mot Manchester City.I dag var den snakkesalige portugiseren tilbake uten munnkurv for å snakke om helgas oppgjør mot Aston Villa.Dere vet hvorfor jeg er her, så ikke forvent at jeg er glad for å være her, sa Mourinho syrlig.Canada Goose inhumane Fordi du må? kom det fra en journalist. Ja, svarte Mourinho.Tankelesing 52-åringen fortalte at journalistene visste «svært godt» hvorfor han ikke snakket med media etter kampen mot City.Jeg tenker ikke på det. Jeg tenker ikke på det fordi de kanskje kan lese mine tanker, sier Mourinho, som sikter til det engelske fotballforbundet (FA).Han innrømmet likevel at utestengelsen av Diego Costa var deler av grunnen, på direkte spørsmål. Chelsea-spissen fikk tre kampers karantene for en stempling på Emre Can i ligacup-kampen mot Liverpool.