En majoritet av svenska folket vill förbjuda pälsdjursfarmer. Jag ser också att allt fler företag tar avstånd från att sälja päls. Canada Goose gebraucht I förra veckan anslöt sig Bestseller, en av Europas största modekedjor som äger märken som Vero Moda och Jack & Jones, till Djurens Rätts pälsfria lista.Carolina Gynning, låt oss hjälpas åt att genomskåda pälsindustrin som hittar på nya trix för att få folk att köpa deras produkter och som tjänar miljardbelopp på djurs lidande. Nu på fredag är det dessutom Pälsfria Fredagen, det är med andra ord ett bra tillfälle att ta ställning mot päls.Den siste uka har den årlige klokkemessen i den sveitsiske byen Basel gått av stabelen, og på Baselworld 2017 kom det er skred av nye smartklokker; også fra flere tradisjonelle klokkeprodusenter.

Mange av de nye smartklokkene baserer seg på Android Wear 2.0, men det ble også vist frem en del hybridmodeller – klokker med tradisjonelt urverk som har smarte funksjoner innebygd.Her er noen av nyhetene vi kan forvente oss i år:Movado har lenge gjort seg bemerket på klokkemarkedet med stilrene, minimalistiske klokker, Canada Goose gebraucht der prikken på tolv-merket har vært det typiske varemerket.Til høsten kommer selskapets første smartklokke, som i våre øyne ser svært stilig ut. Movado Connect skal by på hundre ulike urskiver som varierer rundt samme tema som på bildet, og prislappen skal ligge på 480 dollar, eller da drøye 4.000 kroner med dagens kurs.Som du ser på bildet er skjermen sirkulær, men hva gjelder oppløsning, batteri, prosessor, sensorer og den slags finnes det foreløpig ingen informasjon.I forbindelse med Baselworld-messen, om enn noen dager før, lanserte Tag Heuer sin nye smartklokke. Selskapet hadde allerede en Android-klokke på markedet i fjor, der en liten vri var at eierne etter to år kunne bytte ut urkassen med en mekanisk utgave. Riktignok mot et ikke ubetydelig mellomlegg på 15.000 kroner; det samme som klokka koster i utgangspunktet.

 Modular-utgaven tar dette et skritt lenger. Canada Goose gebraucht Som navnet tilsier, kan man nemlig bytte ut flere deler av klokka – både urkassen, reima, spenner og fester, der over 4.000 kombinasjoner skal være mulig.Urkassen er, som navnet tilsier, 45mm i diameter, og skjermen på 1,39 tommer har en oppløsning på 400×400 piksler, med safirglass. Smartklokka drives av en Intel Atom-prosessor og har 4 GB lagringsplass.Batteritiden er oppgitt til rundt 25 timer ved normal bruk, og Connected Modular 45 har blant annet innebygd GPS og er water resistant 50m, som betyr at den kan egne seg til svømming, men ikke dykking.