Jeg føler meg så voksen, som en sylærer, ler hun.Jenny så ut som en russisk ballerina der hun glitret i et nydelig strutteskjørt. Selvsagt en selvutført redesign.Det ser komplisert ut på grunn av alt stoffet, men det er veldig enkelt. Jeg klippet av den nederste delen av en fotsid, indisk kjole, kjøp på Grønland i Oslo, sier Skavlan til Se og Hør.Hei, hei, velkommen! Gå inn der så lenge, og spis masse godteri. Jeg håper ikke dere er altfor kalde, sa en overveldet Jenny da hun møtte fansen.Hun hadde invitert til boklansering, sy-om verksted og byttehjørne via Facebook, og 380 meldte seg på – en ny sy-bølge skyller over landet. Jeg var skikkelig redd for at det ikke skulle komme noen, og da jeg gikk til utgangsdøren tidligere i kveld så jeg fire personer utenfor. – Ja, det blir nok fint, tenkte jeg, stråler forfatteren fornøyd.

Også Grand Prix-stjernen Tooji dukket opp for å vise Jenny sin støtte.Jeg er både interessert i temaet og støtter budskapet, sier han.«SYOM igjen» er Jennys sybok nummer to, og med den har hun blant annet som mål å få oss mer miljøbevisste. Den første kom for ett år siden og ble en suksess med 12.000 solgte eksemplarer.Jeg er kjempeglad for å motivere unge jenter til å sy om klær. Hovedmisjonen min er å shoppe mindre og få klærne til å vare lengst mulig, og til å tenke oss om før vi kjøper et nytt plagg.Det er ikke som på 90-tallet under «Sex og Singelliv»-tiden da det var kjempekult da damene løp rundt med mange svære handleposer, eller at vi skrøt av at Masterkortet var tomt, sier Jenny, som innførte seks måneders shoppestopp for seg selv. På den tiden sydde jeg mer, lånte klær av kjæresten min, og byttet mer. Og så skjønte jeg at jeg trengte ingenting på seks måneder!

Og jeg handler desidert mindre nå etter shoppestoppen. Under Isabel Marant-salget kjøpte jeg for eksempel bare ett plagg. I køen til kassa sto jeg med mange plagg, men pustet dypt, talte til ti og tenkte dette trenger jeg ikke. Jeg endte opp med bare én ting, et klassisk plagg, forteller hun.Jeg ønsker å vise at re-design og gjenbruk er gøy, og på den måten bremse unødvendig impulshandling. Få til å snu en fråtsementalitet som bare viser at vi ikke har kontroll, sier populære Jenny som uten tvil er blitt et sunt forbilde for mange kreative jenter.Søndag kveld braker det løs i Staples Center i Los Angeles. Grammy Awards 2008 går av stabelen, og produsentene bak prisutdelingen lover fantastiske opptredener og helt spesielle duetter, skriver People. Rapper Kanye West har størst sjanse til å vinne: Han har fått utrolige åtte nominasjoner, inkludert Årets album for «Graduation».