Jeg bruker m til vanlig, men tok faktisk L. Synes det var litt smal rundt hoftene. Nå har jeg litt hofter da, men ganske så normale tror jeg. M gikk helt fint, men synes ikke de er fine når de sitter litt trangt. Det er jo store gode kose jakker. Kjøpte min i butikk i Norge, så vet ikke noe om str fra nettet. Jeg så på bestilling fra nett, men med 25% i toll og avgifter blir det fort like dyrt. Tenkte det var godt å ha en butikk å gå til dersom noe skulle bli ødelagt.Skal bestille meg ei Canada Goose jakke på nett, Trillium Parka. Har prøvd min mors jakke i str. M, men synes den er litt stor. Lurte på om jeg skulle gamle på en i str. S. Selv er jeg en S/M, (59kg og 170cm høy). Noen av dere som har ei Canada Goose jakke? Hvordan er de i størrelse?Jeg bruker m til vanlig, men tok faktisk L. Synes det var litt smal rundt hoftene. Nå har jeg litt hofter da, men ganske så normale tror jeg. M gikk helt fint, men synes ikke de er fine når de sitter litt trangt. Det er jo store gode kose jakker. Kjøpte min i butikk i Norge, så vet ikke noe om str fra nettet. Jeg så på bestilling fra nett, men med 25% i toll og avgifter blir det fort like dyrt. Tenkte det var godt å ha en butikk å gå til dersom noe skulle bli ødelagt.

Jeg har netopp kjøpt meg en «Canada Goose trillium Parka», da jeg er lei av å altid fryse. Har aldri hatt en jakke jeg ikke fryset i. Elsker å være ute, men blir syk av å være kald takket være mine revmatiske sykdommer, og muskelplager. Denne skal det visst ikke være mulig å fryse i. Så håper jeg har en jakke for fremtiden her.Det er mulig, men denne jaktformen er fullt lovlig i Canada og samme hvordan de fanger coyoten så må det gjøres. Det er et stooort problem med overpopulasjon av coyote i Canada, og viltbestanden av gnagere og småvilt er truet av coyoten. Ulvebestanden er også truet da det nesten ikke finnes rene ulveflokker der lenger.Jeg skulle ønske dem hadde en bedre måte å fange coyoten på, men i realitetens navn skjønner man at bestanden er for høy til at den lar seg jaktes på med enkelt jegere og rifle. Man må ha vekk Coyote i Canada på samme måte som man må skyte vekk elg og hval her for at ikke bestandene skal ta over.Jeg synes i sin ytterste konsekvens at det er bedre de tar vare på pelsen en å bare la dyret råtne.? Synes det er betydelig verre med dem som kjøper fake Canada goose hvor man får pels fra mårhund eller chæferhund rundt hetten og da gjennom kynisk oppdrett i China. Og hvor man ripper dunene av hønene i en slik fart at man får med seg beinrester i tilegg.