Disse spørsmålene skal ha blitt stilt via daglig leder – altså Tarje N.Canada Goose fake Jacobsen.Dette oppleves som uforenlig med MFK-fellesskapet som vi begge er en del av, sier Røkke i pressemeldingen.En reaksjon som kommer i harnisk Den dramatiske vendingen i saken som i utgangspunktet handlet om at Norge kan få sin første manager i Premier League siden Egil «Drillo» Olsen trente Wimbledon, sender sjokkbølger gjennom Fotball-Norge.Canal +-ekspert Lars Tjærnås tar forbehold om at han ikke vet hva som eventuelt er blitt avtalt og sagt mellom Røkke og Ole Gunnar Solskjær før alt dette skjedde, men slik saken framstår nå, føler han at Røkke overreagerer og retter skytset mot feil mål.

Det som har vært unikt med Røkke opp mot Molde,Canada Goose fake er at det har vært et prosjekt som har vært fullstendig uavhengig av personer. Det er et prosjekt som har dreid seg om takknemlighet og solidaritet med hjembyen, og en klubb som tilhører en by og region han er glad i. Jeg føler det har vært ekte fundamentert, og nærmest en kjærlighetserklæring til byen, ikke til enkeltpersoner, sier Tjærnås til Dagbladet.Det som skjer nå overrasker meg derfor mye. For meg virker det som en overreaksjon og spontanreaksjon som kommer i harnisk. Det trodde jeg, for å være helt ærlig, at Røkke var for stor til å gjøre. For å si det litt brutalt, virker det furtent. Det er kanskje dumt å si det om en kar som har donert de beløpene til klubben som han har gjort, men jeg sier det likevel. Det virker nærmest litt furtent.

Større sjanser for Villa-ja? Tjærnås mener Røkke må ha visst at det fantes en viss risiko for at Solskjær ville bli fristet av tilbud fra utenlandske klubber, og at Manchester United-legenden ville være attraktiv etter suksessen med Molde i sin debutsesong.Det kan umulig komme fullstendig bardus på ham. Canada Goose fake Alle vet at fotballen er så dynamisk at det å planlegge for flere år fram i tid ikke alltid blir sånn likevel. I fotballen er ingenting hugget i stein. Du kan ha verdens beste intensjoner, men likevel kan bildet endre seg i løpet av en uke eller et døgn, sier han.Ole Gunnar Solskjær forklarte til Romsdals Budstikke i dag at han ønsket å vise Aston Villa respekten ved å møte dem, men samtidig forsikret han om det bare dreide seg om uformelle samtaler og ikke forhandlinger.