Samarbeidet har så langt fått svært mye oppmerksomhet, noe som ikke overrasker moteeksperten. Det får sosiale medier til å koke over, og skaper ytterligere «hype» for det allerede «hypede» motemerket, som har måttet forsikre kritikerne om at de ikke MÅ ha glidelåsen helt åpen. Bevare meg vel, hvis ikke mote skal kunne både overraske, sjokkere og provosere – selv om jeg virkelig trodde det skulle mer til enn en skarve jeans.Moterådgiver og stylist Marte Dahlgren sier til KK.no at hun synes buksene er kule, men at dette ikke er noe nytt for henne. Buksene kommer sikkert til å bli superpopulære blant fashionistaer og blir med det automatisk trendy, men personlig er det ikke noe jeg har behov for å eie. Det er ikke akkurat nytt med glidelås bakpå jeans heller – bare se på Acnes Skin-jeans! Vetements har bokstavelig talt dratt den ekstra langt, sier Dahlgren.

Jeg har ikke prøvd buksene selv, så det er vanskelig å si, men utifra looken så ser den ikke veldig anvendelig ut. Jeg tror ikke det er så godt å sette seg ned i en slik bukse for glidelåsen går ned hele baken. Jeg mener at for å se bra ut må man føle seg komfortabel.Dersom dette er noe du kunne tenkt å prøve derimot, tipser stylisten om å bruke den sammen med et par kule loafers. Skulle det være sånn at du skal stå mye en kveld, er det digg å ha gode sko å stå i. En lekker silkebluse med et gøyalt print vil gjøre antrekket mer feminint, eller med en enkel t-skjorte, blazer og skyhøye pumps. Noen designere skal finne opp hjulet hver eneste sesong, men jeg holder meg til min greie. Selvfølgelig skal man skape noe nytt, men du må fremdeles holde deg til ditt. Folk som elsket klærne mine i 2014 skal gjøre det i 2017 også, sier designer Nina Jarebrink til KK.no.

 Den svenske glamourdronningen er aktuell med sin nye høstkolleksjon som Nina selv er svært glamorøs. «Everyday glamour» er Ninas motto, og hun forteller meg at hun fikser seg hver dag. Kanskje ikke i en glitrende kjole som den hun har på seg da vi møter henne på hotellrommet hennes, men de røde leppene er alltid sminket på. Hva er glamour? Det er meg, ler hun. Jeg har alltid rød leppestift, jeg fikser neglene og jeg har på høye hæler. De som jobber hos meg er helt like. Men det er ikke for andre at jeg pynter meg sånn – jeg gjør det for meg selv.Psst: Se hvordan du sminker perfekte, røde lepper her.Høstkolleksjonen til Nina består av sort og lilla, skinn og fløyel – elementer du sikkert har sett i kolleksjonene hennes tidligere.Jeg lager det jeg selv vil ha og hva jeg selv savner. Jeg føler aldri mote. Mange sier ofte at de har en spesiell stil eller at inspirasjonen kommer fra et sted, men jeg blir inspirert av alt i livet. Denne gangen er det kvinner.