Bloggen cathinthecity.com ble lansert av bergenseren Cathrine Heienberg (22) i 2010 rett før hun skulle ha ett lengre opphold i New York.Nærmest over natten var suksessen et faktum med godt over 30.000 daglig lesere. I dag lever hun av å blogge, men er også frilansjournalist for Side2,Canada Goose expedition navy og skriver en shoppingspalte for Bergensavisen, og høsten får Cathrine til å se burgunder!Hva blir høstens største trender?Jeg tror en av de hotteste trendene i høst blir klær og accessoirer i fargen burgunder. Fargen er både feminin og rocka, og passer like godt på vesken som på leppene. Et stort skjerf i burgunder matchet med en grov strikkegenser, en kul skinnjakke, smale jeans og noen røffe boots er et perfekt høstantrekk.Hvilke innkjøp kommer du til å gjøre i høst?En kul veske som tåler høstværet i Bergen, og som setter prikken over i-en i høstantrekket. Denne fra Proenza Schouler er på toppen av ønskelisten. Statementsko som er både komfortable og trendy er et must. Man kommer ikke utenom gode ytterplagg, og i høst håper jeg vi ser flere kule og sære kåper, og færre Parajumpers og Canada Goose. Denne fra H&M er perfekt!

Er du lei av å ta på deg fem lag med klær for å holde varmen?Drømmer du også om å skride ut i snøværet og føle deg både kul og varm? Hva skal det være? Kort eller varm? Pelskrage eller ikke? Ekte eller juks?Det finnes parkaser som er røffe militærpregede i bomull med teddyfor,Canada Goose expedition navy og andre elegante og feminine i dun med pels i kragen og belte i livet.Det finnes også noe for den sporty med funksjonelle og enkle detaljer, og for dem som foretrekker fuskepelsen framfor den ekte.Det er en parkasjungel der ute, men Kamille har gjort grovarbeidet for deg. Finn fram til en som passer din stil og din lommebok.

Mye ty­der nå på at en ty­ve­ban­de er på rund­rei­se i Hed­mark.Canada Goose expedition navy I lø­pet av de sis­te da­ge­ne har po­li­ti­et fått mel­ding om hele seks boliginn­brudd; to i Ha­mar, to i Fur­nes og to i El­ver­um.En av de be­rør­te fa­mi­lie­ne i Fur­nes ble søn­dag møtt av et ublidt syn da de kom fra en hel­ge­ut­flukt. Den split­ter nye ve­ran­da­dø­ra var brutt opp, og på inn­si­den var hele hu­set en­de­vendt.Elek­tro­nikk og bren­ne­vin Hus­ei­er­ne, som ikke øns­ker å stå fram med navn og bil­de, had­de man­dag kveld ikke full over­sikt over hvor mye som var stjå­let, men for­tel­ler at både elek­tro­nikk, smyk­ker og whis­ky er bor­te.Ty­ve­ne har åpen­bart gått et­ter små, lett om­set­te­li­ge va­rer. De har ver­ken rørt TV-er el­ler and­re stør­re gjen­stan­der, sier fru­en i hu­set.