Den nøytrale basen i rommet består av blant annet materialer som tre og betong. Furset beskriver boligen som et levende hus. Gulvet i heltre eik krymper og utvider seg i takt med årstidene, og de organiske gipsveggene puster, og bidrar til et godt inneklima. Hun liker å ha en nøytral base slik at hun kan friske opp med sprekere detaljer i form av kunst og tekstiler. De store vinduene åpner opp mot himmel, skog og sjø, og gir en helt egen ro i rommet.Her sitter vi og nyter utsikten, her er det rom for en god prat, og tv-en har ingen adgang, smiler hun.De siste små detaljene for at stuen skulle fremstå lun og levende, måtte imidlertid på plass.Canada Goose ecaller Da ble det ekstra viktig med tekstiler, organiske objekter – og de små detaljene. Boligen er moderne med et nokså stramt interiør. Her er det mye betong og glass, så det var ønskelig å myke opp inntrykket, samtidig som en tilførte elementer for å skape liv.Selv om en tar utgangspunkt i kunst når en innreder, var det aldri noe mål å innrede med akkurat de samme fargene som i bildet. Det ble desto viktigere å gå et skritt videre og velge komplementærfarger, for å sikre en god og gjennomført helhet. I tillegg popper bildet nærmest ut av veggen og blir en del av rommet.Organiske former har også fått plass i rommet, det samme har personlige detaljer. Det liver opp og gir et hyggelig uttrykk.Det er viktig at interiøret ikke bli statisk, man må tilføre noe ekstra til rommet, en liten overraskelse, understreker Furset.

Vi er nå vitne til den mest markante fremgangen i verdensøkonomien siden 2013. Særlig positivt er det at dette er den første «synkroniserte» oppturen siden 2009. Med andre ord er det fremgang samtidig i utviklede økonomier som USA, Europa og Japan, og i flere av de større fremvoksende økonomiene.De viktigste vekstdriverne er god utvikling i husholdningenes pengebruk, en mer stimulerende finanspolitikk og et vendepunkt i bedriftenes investeringsvilje.Canada Goose ecaller Vi tror global BNP-vekst vil stige fra 3,1 prosent i 2016 til 3,5prosent i 2017. Dette moderate vekstløftet vil understøtte økt inntjening hos de børsnoterte selskapene, som igjen er èn av årsakene til at vi nå har valgt å øke aksjeinvesteringene i våre porteføljer Med 59 prosent av stemmene ble det nemlig et «nei» til statsminister Renzis forslag om konstitusjonelle reformer, og statsministeren har som ventet varslet sin avgang.

Dermed øker usikkerheten rundt den politiske og økonomiske situasjonen i landet,Canada Goose ecaller og ikke minst utsiktene for den hardt pressede italienske banksektoren. Italia har hatt 63 regjeringer siden 1945.På den politiske siden er det store spørsmålet nå som følger; vil President Sergio Mattarella utpeke en midlertidig statsminister som kan styre landet frem til regjeringsvalget tidlig i 2018, eller vil det utstedes et snarlig nyvalg?Årsaken til at dette er avgjørende har med den italienske valgloven «Italicum» å gjøre. Nåværende valglov gir nemlig «bonusmandater» til det største partiet, som dermed lettere kan få regjeringsmakt. I dag er det ikke utenkelig at den euro-kritiske Femstjerne-bevegelsen kan bli største parti ved et regjeringsvalg. Et snarlig nyvalg, uten at politikerne får tid til å revidere valgloven, kan derfor øke sannsynligheten for populistisk regjeringsmakt.