Hendene til slutt. Om du ønsker å gi hendene litt farge, bør du gjøre dette helt til slutt, etter at du har vasket hendene. Ha litt selvbruner på en bomullspad og smør forsiktig på hendene. Bruk veldig lite produkt her, og sørg for å dra det gradvis ut på yttersidene og mellom fingrene. Du vil ikke har harde overganger, da disse ser veldig tydelig ut som selvbruning. Unngå å vaske hendene så lenge som mulig, helst åtte timer. Nok en grunn til å gjøre dette rett før du legger deg. La det tørke. Men selv om det er det siste du gjør før du hopper til køys, bør du gi produktet tid til å trekke godt inn i huden og tørke. – La produktet trekke inne før du kler på deg eller legger deg, slik at det ikke blir flekker på tøyet, sier Presttun Eide.

menneskerettighetsorganisasjonen har opprørerne, som støttes av elementer fra regjeringshæren som er lojale mot ekspresident Ali Abdullah Saleh, benyttet landminer i minst seks provinser de siste årene.Jemen ratifiserte i 1998 den internasjonale konvensjonen som forbyr all produksjon, lagring og bruk av landminer.Houthi-Saleh-styrkene har lukket øynene for landmineforbudet på bekostning av sivilbefolkningen i Jemen, sier Steve Goose, som leder våpenavdelingen i Human Rights Watch.Jemen forbød bruk av antipersonellminer for snart to tiår siden, og ingen myndigheter bør godta at de fortsatt benyttes, sier han.Ifølge Den internasjonale kampanjen for å forby landminer (ICBL), kostet landminer nærmere 1.000 liv i Jemen i 2015, det siste året det foreligger endelig statistikk for.

Houthi-militsen inntok Jemens hovedstad Sana høsten 2014, og våren etter gikk Saudi-Arabia til krig mot dem i spissen for en USA-støttet regional koalisjon.Ifølge FN er over 10.000 mennesker drept og 40.000 såret siden. Over 2,5 millioner mennesker er drevet på flukt, og landet trues nå av en massiv sultkatastrofe.At sukkerholdig brus i store doser er skadelig for kroppen, er åpenbart. En halvliter cola inneholder over 20 sukkerbiter og mer enn 200 kalorier.At lettbrus i store doser er skadelig for kroppen, er det knyttet mer usikkerhet til.Det viser seg nå at du mest sannsynlig kan drikke mye sukkerfri brus, før det får negative konsekvenser for kroppen.