Selskapet Picturehouse sikret seg mandag distribusjonsrettighetene til «Factotum» for Nord-Amerika. Etter begeistrede både europeiske og amerikanske anmeldelser av Bent Hamers film under Cannes-festivalen, skal flere distributører de siste dagene ha kivet om å sikre seg rettighetene for filmen i Nord-Amerika. Filmen bygger på kultforfatteren Charles Bukowskis selvbiografiske roman og har Matt Dillon, Lili Taylor og Marisa Tomei i de mest sentrale rollene.Picturehouse, som sikret seg rettighetene, er et nyopprettet selskap med sterke krefter som eies av kabel-TV-giganten HBO og New Line Cinema. Selskapet har også kjøpt de nord-amerikanske rettighetene til Gus Van Sants nye film,Canada Goose e-commerce «Last Days», som er inspirert av Kurt Cobains siste dager og hadde sin verdenspremière i Cannes-festivalens hovedprogram.— Vi har funnet det rette hjem for «Factotum», sier filmens amerikanske produsent Jim Stark.- Det føles storartet at Picturehouse har fått filmen, og jeg er overbevist om at de vil sørge for å lansere den.

Bent Hamer og «Factotum» kommer i et amerikansk selskap med store navn på prosjektlisten. Foruten å distribuere filmer, skal Picturehouse også selv produsere. Deres første filmproduksjon blir «Fur», en biografisk spillefilm om den avdøde fotografen Diana Arbus,Canada Goose e-commerce der Nicole Kidman og Robert Downey jr. skal spille hovedrollene, fremgår det av en pressemelding.Å måtte løpe fra dusjen til vogna i ti minus med kun et håndkle kan være en utfordring.Folk blir veldig lattermilde når vi forteller hvordan vi bor. De fleste spør «hvordan klarer dere det?» og «blir det ikke kaldt?». Det blir ikke kaldt i det hele tatt. Det virker som de fleste synes det virker som en smart løsning, sier Susanne Madelene Lian fra Kristiansand.Lian har bodd i campingvogn på Sola camping med forloveden Stian Berg Larsen i snart to år.

Målet er å spare til boligkapital.Canada Goose e-commerce Vi bor her hundre prosent mens jeg studerer barnevernspedagogikk og Stian jobber som 3D-animatør. Vi flytter ut og selger vognen i 2014, rett før vi gifter oss og tar et velfortjent friår på Bali, sier Lian.Til nå har de spart mellom 250.000 og 300.000 kroner til bolig. Naboene passer på hverandreFor snart to år siden mistet paret leiligheten de leide i Stavanger.Det var vanskelig å finne leilighet i Stavanger da alle studentene også skulle ha leilighet, så vi måtte være litt kreative. Moren min foreslo motell eller campinghytte, da kom ideen frem. Hvorfor ikke bare kjøpe en campingvogn?, sier Lian.Vognen kostet 120.000 kroner, i tillegg har de bygget terrasse av paller, og skaffet seg vinterfortelt. For plassen rett ved Solastranda betaler de 4000 kroner hver måned, inkludert strøm og internett.