Gode råd er ikke dyre. Tvert imot. Vi får dem både gratis og ubedt, i tide og i utide. Og vi elsker det. Selvfølgelig gjør vi det. Hvem vil ikke vite den hemmelige oppskriften på fjerning av rødvinsflekker fra damaskduken, eller hvordan man unngår å brenne opp hele sveisen med rettetangen?Og fritt for ikke å være den siste som hører det når noen finner en slankekur som faktisk ikke krever anstrengelser! Det er bare det at tipsflommen noen ganger kan kjennes litt overveldende. Det er en hårfin balanse mellom det å være nyttig informert og å bli stressa av alt man må tenke over hele tiden.

Velkommen til en vanlig dag i en kvinnes liv: Du kan få sterkere negler, mykere hår og lære deg å bruke sneakers på den riktige måten (shit, hvor galt kan du ha gjort det til nå!?). Du kan male om stua di slik at du blir lykkeligere (for har du tenkt over om alle depresjonene dine kanskje rett og slett skyldes veggfargen?). Du kan lage den perfekte sjokoladekaka (som selvsagt er både superenkel OG sunn) og lære å sminke deg slik at du ser usminket ut. Har du forresten husket å sjekke ut datingfellene (dem vil du for alt i verden ikke gå i!). For ikke å snakke om treningstabbene, det er viktig at du skaffer deg en god oversikt over dem, så du ikke driter deg loddrett ut på gymmen. Og glem for all del ikke å organisere litt vårfølelse i stua. Det er utrolig lite som skal til!

For heldigvis er tipsene aldri kompliserte. På fem nesten latterlig lette måter kan du for eksempel bli kvitt magefettet. På bare fire uker er søtsuget et tilbakelagt skammens kapittel. Kvisene, pengeproblemene, menssmertene, overvekten, forkjølelsene og depresjonene våre kan bli en saga blott kun med noen enkle steg, takket være de gode kvinnetipsene vi så gladelig deler med hverandre. Det skulle man kanskje ikke tro, så mange som er overvektige, blakke og sjokoladeavhengige. Det kan umulig være tipsene det er noe i veien med, så det må vel være oss. Best vi prøver litt hardere.