HamKams høyreiste spiss fra Trøndelag manglet bare pilotbrillene, så kunne han blitt tatt for å være 2017-utgaven av Pete Mitchell fra actionfilmen Top Gun i 1986, da Tom Cruise og partner Anthony «Goose» Edwards tok kinolerretet med storm.Passende nok hadde Sollie Rønning med seg spissmakker Kevin Beugre foran ved nettet da HamKam spilte sandvolleyball i Albir – rett nord for Benidorm. Og det er nettopp denne duoen klubben håper skal skyte dem opp i 1. divisjon igjen. Det er planen at de skal spille sammen. Vi snakket senest om det før i dag, sier assistenttrener Chris Twiddy.Han snakker om at de mener de har den perfekte duoen, men at det fortsatt gjenstår litt for å få dem til å «klikke» sammen hundre prosent.

Sollie Rønning og Beugre selv mener det vil komme.Vi har brukt vinteren godt, men vi har litt å gå på ennå, men for all del, vi begynner å forstå hverandre, sier trønderen.Nesten 15 centimeter kortere Beugre smashet ikke like godt fra seg ved nettet som Sollie Rønning. Denne gangen var det han som måtte være tilretteleggeren, men rollene kan byttes om når serien begynner – selv om begge scoret mange mål i fjor. Beugre noterte 21 mål for Hønefoss og Sollie Rønning ble HamKams toppscorer med 17 mål.Det er ikke så viktig for meg hvem som scorer målene bare vi rykker opp, sier Sollie Rønning.Beugre på sin side mener det vil komme en del mål. Han mener de to matcher hverandre helt perfekt.

BB-kremen er en perfekt «sommerfoundation» da den både fungerer som et hudpleieprodukt som tilfører huden fuktighet, samtidig som den dekker lett, jevner ut hudtonen og gir glød. Siden kremen har tatt skjønnhetsmarkedet med storm og det nå finnes et hav av ulike varianter fra ulike merker, er det veldig forståelig dersom du føler deg litt forvirret og ikke helt vet hvilken du skal velge. Dette produktet har fått fantastiske anmeldelser og flere skriver at det er deres klare favoritt blant BB-kremer. I anmeldelsene står det at den er enkel å påføre, at den gir glød og fuktighet, samtidig som den jevner ut huden og gir et naturlig resultat. «Denne gir en kjempefin og jevn farge til huden, ser naturlig ut på, dekker bra og tørker ikke ut huden. Tommelen opp fra meg!», skriver en fornøyd bruker, mens en annen forteller: «Et must have i sminkemappa mi! Den jevner ut huden, tilfører fuktighet og en helt fantastisk glød! Klare meg ikke uten».