Dyr har følelser akkurat som oss mennesker, det er absurd og tro noe annet.Canada Goose coyote Jeg vil oppfordre alle som synes det er greit å gå med pels til å se filmene som er tilgjengelige på peta.org. For eksempel den om revefarmene i Kina. Her får du se hele fellingen av noen flotte rever som lever hele sitt liv i noen bittesmå bur. Noen steder to og to. Flere ganger har det hendt at den ene reven spiser den andre, fordi de ikke vet hvor de skal gjøre av seg.Når de er gamle nok, blir dyrene dratt ut av buret.

De løftes opp etter bakbeina og blir slengt i bakken så hardt man klarer, så revene lander på hodet og det kommer blod ut fra munnen deres. Dette skjer 2-3 ganger. De lamslåtte revene puster fortsatt. Så blir ett og ett dyr hengt opp etter bakbeina og en mann går løs på det med kniv.Canada Goose coyote I det kniven skjærer gjennom revens pels, hyler den og prøver å riste seg løs, men den er bundet fast.Mannen med kniven starter på bakbeina og jobber seg nedover. Idet han når magen til reven glefser den etter ham i et desperat forsøk på å komme seg unna. Men det er for sent. Mannen rykker til i pelsen, og på brøkdelen av et sekund er pelsen revet over hodet på reven.

I samme slengen rives øynene ut.Canada Goose coyote Den nakne, ødelagte revekroppen blir dumpet i en container, på en haug av andre halvdøde rever.Det sjokkerer meg at det ikke bringes mer opp i mediene! Det er tortur på skremmende høyt nivå. Det er ikke kult å gå med pels og det er i hvert fall ikke verdt dyrenes langsomme, pinefulle død. Til dere som tror dere har gjort et kjempekupp og kjøpt en fake Canada Goose–jakke fra Kina, hvorfor tror dere jakken var så billig? Jo fordi de som produserte pelsen ikke engang gadd å bruke de få kronene det koster å sette en sprøyte i dyret, så de slipper å bli flådd levede.Bli medlem i Dyrebeskyttelsen eller en annen organisasjon, gi en liten støtte – og hjelp til med å spre kunnskap! Jo flere som ønsker å stoppe dette, jo bedre er sjansen for at vi faktisk klarer det. Jeg er ingen fanatiker, men et sted går grensen! Hjelp oss å få satt en stopper for denne galskapen!