Hun kunne ikke kontrollere sykdommen, men hun valgte å kontrollere hvordan hun håndterte situasjonen.«Selvutnevnt kjærlighetsgudinne, entusiastisk formidler av livslyst og evig optimist». Slik omtalte hun ofte seg selv. Herregud, hvor vakkert hun kjempet. Hun virket alltid så ekstremt glad i livet sitt, sammen med kunstnerektemannen Jono El Grande, som egentlig heter Jon Andreas Håtun, familien sin og vennene sine. Hun minnet oss om å føle takknemlighet.- Livet er urettferdig og det må vi forsone oss med og akseptere så godt vi kan, sa Håtun i flere intervjuer. Og det er nok akkurat det veldig mange føler når de hører det triste dødsbudskapet: Livet er urettferdig.

Hennes elskede ektemann kalte henne for «kjærlighetsgudinnen», den komplimenten tror jeg mange kvinner misunte henne. Som venner av Ari Behn og Märtha ble paret eksponert på kjendisfest, og ingen strålte som henne. Dama med den kuleste kjolen og de flotteste formene. Det gjelder å skape fest i hverdagen, var budskapet hennes. Men det var aldri fasaden hun viste fram.Drosjesjåfør Øystein Helmikstøl i Stavanger taxi forteller i Dagbladet i dag at han mener vi bare såvidt har begynt å se ringvirkningene av olje- og jobbkrisa.

Opposisjonen krever på sin side at regjeringen tar konkrete grep i statsbudsjettet, som framlegges onsdag, for å stoppe utviklingen.LES SAKEN: Slik skal de få Norge ut av jobbkrisa.Ifølge Navs siste tall over arbeidsledige fra august, står 84 702 nordmenn helt uten jobb. Verst er det for aldersgruppa 30-39, der fire prosent av arbeidsstyrken er uten jobb.I oljebyen Stavanger, der 2799 personer var arbeidsledige i august, mot 1962 i januar, er det forskjellige oppfatninger og tanker om framtida. Noen mener det er krise som aldri før, mens andre foreløpig ikke har merket stor forskjell siden før oljeprisene falt og jobbene forsvant.