Likevel har kampanjevideoen engasjert stort, og medier som Vogue, Huffington Post, Page Six og mange flere var raskt ute hylle Coppolas valg av modeller. Hans-Petter Nygård-Hansen, sosiale medier-ekspert og mannen bak PR og kommunikasjonsbloggen HansPetter.info, har tidligere sagt til KK.no at denne trenden med å bruke «ekte» modeller gir et helt annet engasjement – spesielt dersom modellene er store på sosiale medier.Etter mye kritikk mot motehusene for at de bruker usunne og tynne modeller, har vi sett at industrien har tatt inn flere ekte og autentiske modeller. Ved å bruke modeller som er såpass store på sosiale medier, engasjerer de på en helt annen måte. Det får umiddelbart journalistenes oppmerksomhet, og folk interesserer seg mer for innhold som kommer fra andre mennesker enn annonsører, sier Hans-Petter Nygård-Hansen, sosiale medier-ekspert og mannen bak PR og kommunikasjonsbloggen HansPetter.

Hashtaggen #featherbrows har så langt blitt brukt på over 50 000 bilder på Instagram. Klikker du deg inn der vil du finne bilder av folk som har fikset brynene sine på en ganske så spesiell og ny måte. Hashtaggen i seg selv forklarer egentlig hele konseptet: Du skal få brynene dine til å se ut som fjær. Psst: Nå er det trendy å sminke ørene også!Og jeg som allerede har nok med å få brynene mine til å se ut som bra bryn. Så langt i år har vi vært svært opptatte med microblading-trenden (les mer om det her), men nå er det altså fjær-bryn som er greia. En stil som ikke faller helt i smak hos skjønnhetseksperten.

Dette er en fortsettelse av statement-trenden som har vært en stund der man kun bruker et kraftfullt element som for eksempel en skarp, farget liner eller lager små stjerne på kinnbeinet. For å være ærlig synes jeg denne trenden ikke er spesielt fin, og den fungerer ikke om du er en aktiv type, sier makeupartist Tone Skipa.Det var den finske makeupartisten Stella Sironin som startet trenden etter at en venn av børstet brynene hennes til de så ut som fjær. Sironin forteller til Today at han brøt ut i latter da han så hva han hadde laget, hun derimot, reagerte annerledes.Jeg syns det var veldig kreativt – noe gøy folk kunne la seg inspirere av.På det tidspunktet hadde den finske makeupartisten cirka 25 000 følgere på Instagram – nå har hun nærmere 70 000. De fleste reagerte veldig positivt til den nye øynebrynstrenden, men Sironin har fått flere negative også.