En av tingene som har gjort jakkene til Canada Goose omstridt, er pelskanten (fra villcoyote) de benytter på hetten. På Canada Goose’ nettsider (ekstern lenke) forsvarer de dette med at pelsen på de originale jakkekragene «kun stammer fra dyr som er fanget i naturen, og at jakten er forankret i etiske retningslinjer som myndighetene kontrollerer». Under testingen på «TV 2 hjelper deg» viser Leopold til at det er lokalbefolkningen i Canada, blant annet urfolk i områdene, som driver coyotejakt for Canada Goose. De kjøper aldri fra pelsfarmer.– Vi er stolte av at vi støtter denne bærekraftige industrien. Vi støtter innfødte kanadiske lokalsamfunn i nord, og deres flere hundre år gamle levemåter som nå er truet. Disse samfunnene er etiske i sin tilnærming til jakt. Vi identifiserer oss sterkt med verdisystemene disse samfunnene har, og gjør en innsats som bringer dette videre til den måten vi gjør handel på, sier Jeffrey Leopold til «TV 2 hjelper deg» (ekstern lenke):– Canada Goose bruker bare coyotepels fordi det er absolutt nødvendig, fordi våre jakker alltid har vært brukt på de kaldeste stedene på jorden.

Han var en velkledd og velstelt mann, som var hyggelig og enkel å prate med, sier hun.Kvinnen sier hun fikk inntrykk av at mannen hadde mye penger. – Han helte ut et vinglass, og sa vi måtte drikke sjampanje. Ting skulle være litt ekstravagant. Hjemme hadde han diamanter, gamle viner og en safe som nattbord. sier hun.- Snudde plutselig De to datet en periode, men mistet så litt kontakten. Da kvinnen oppdaget at hun var gravid, gjenopptok de kontakten og flyttet etter hvert sammen.- Da var alt nært på perfekt. Jeg synes selv vi hadde det kjempebra. Plutselig snudde det helt. Han begynte å snakke stygt til meg. En dag sto jeg og lagde middag, og plutselig hørte jeg et brøl om at jeg stekte kjøttet på for lav temperatur og at vifta ikke stod på høyt nok. Det kom helt ut av det blå.

Hun forteller at samboeren kunne ha voldsomme humørsvingninger.- Jeg fikk høre at jeg var en stygg, feit hore. Jeg kunne spørre: Hvorfor gjør du dette? Han svarte: «Fordi du ikke tok abort», forteller hun.33-åringen nekter straffskyld for mishandling, og mumlet et par protester under kvinnens forklaring. Han innrømmer delvis straffskyld for trusler mot den andre eks-samboeren. Han erkjenner samtidig skyld for legemsfornærmelse mot en eks-kjæreste i Skedsmo i juni 2014. Den første rettsdagen er satt av til eks-samboernes forklaring. Da retten tok lunsjpause, gikk en tydelig irritert 33-åring til aktor, politiadvokat Joacim Paulsen, og spurte: