Senterleder Øyvind Slotterøy jobber i dag for Amfi-kjeden, som drifter Malvik Senter.Fra og med 1. januar, tar et annet driftsselskap imidlertid over driften av senteret. I den forbindelse har Slotterøy søkt etter andre utfordringer, og fått napp.Neste år starter han som ny sjef for supporterutstyrbutikken RBK Shop på Lerkendal. Slotterøy har siden i fjor vært styremedlem i RBK Shop, og gikk i sommer inn på eiersiden. Han eier nå ti prosent av butikken.Selgeren er fondet Ambolt, som har eid 50 prosent av eiendommen. Den andre halvparten har investeringsselskapet Wahl Eiendom i hovedsak eid. I en pressemelding skriver Ambolt at grunnen til at fondet har ønsket å selge seg ut av eiendommen, er at fondet skal avvikles.Eiendommen har ligget ute for salg en god stund. Ifølge pressemeldingen har det vært interessenter på eiendommen, men man har ikke klart å bli enige om pris.

Wahl Eiendom er basert i Oslo, men har vært til stede i Trondheim siden 2005. Eiendomsselskapet er inne på en rekke kjøpesentre i Trondheim, deriblant Migo-senteret og Saupstad-senteret.I forbindelsen med overtakelsen av Malvik Senter, setter Wahl Eiendom inn sitt eget driftsselskap. Vårt selskap Nærsenter Utvikling, kommer til å ta over driften av eiendommen fra januar 2017. Dette innebærer at de vil være ansvarlige for senterledelse, forvaltning, videreutvikling og forretningsførsel av Malvik Senter. Nærsenter Utvikling har fra før sentre både i Oslo og Trondheim, uttaler administrerende direktør i Wahl Eiendom, Pål Erik Christophersen i Wahl Eiendom i pressemeldingen.

Som Dinside nylig meldte er myndighetene på offensiven mot piratkopier, altså falske kopier av for eksempel vesker, klær og elektronikk.Kampanjen VelgEkte.no mener piratkopier er både livsfarlige og finansierer organisert kriminalitet. Selv nevnte vi tapte forbrukerrettigheter som en stor ulempe.Men om du har kjøpt en piratkopiert vare uten å vite det, først og fremst gjennom for eksempel Finn.no, er du langt fra lovløs.Du kan nemlig kreve penga tilbake, uansett om selgeren visste at varen var en kopi eller ikke.