Før du handler i en nettbutikk du ikke har handlet i før, bør du sjekke om nettbutikken oppgir selgers navn, adresse, organisasjonsnummer, e-postadresse og telefonnummer. Du kan som regel sjekke om nettbutikken er en autorisert forhandler av produktet på produsentens nettside.Vi anbefaler at du sjekker nettbutikken grundig før du handler. Søk på internett etter andres erfaringer med nettbutikken. Da finner du ofte fort ut om butikken er til å stole på, råder fagdirektør Petter Ravne Bugten i Forbrukerombudet.Har du kredittkort, kan det være lurt å benytte dette når du handler på nettet. Betaler du med kredittkort, har du en lovfestet rett til å få pengene tilbake hvis du blir lurt. Dette gjelder både hvis varen ikke blir levert og hvis det er mangler ved varen, for eksempel forfalskning, sier Ravne Bugten.I fjor førte sprengkulde til at pelssalget i Norge skjøt i været. Men det er ingen grunn til å bruke ekte pels når du kan holde deg like varm og glamorøs med fuskepels. Bare spør Karl Lagerfeld.

LUR ELLER SNILL? Karl Lagerfeld har tidligere vært forkjemper for pels, men denne vinteren var det økochic og fuskepels for alle penga. (Foto: Nicolas Khayat, © TS)Fusk er chic!For også motenestorer fusker. Den siste høst- og vinterkolleksjon fra Chanel var nemlig full av «faux fur» i form av både fuskepelskåper, fuskepelsstøvler og vesker, votter og luer.Lagerfeld har tidligere tviholdt på luksuspelser i blant annet mink og rev, men det er altså ingen skam å snu.Fusk er chic! Nå har fuskepelsen blitt av så god kvalitet at jeg ikke ser noe poeng i å bruke ekte pels, sa Lagerfeld etter visningen.Det var røykdykkere som fant den omkomne mannen inne i huset.Vi kan bekrefte at en person er funnet død inne i huset, opplyser stasjonsjef i Askim, Trond Widme, til Smaalenenes avis.

Widme sier det ikke er noe som tyder på at det er flere personer inne i huset.Politiet fikk meldingen om brannen klokken 14.40. Rundt klokken 16.30 meldte brannvesenet at brannen var under kontroll.Huset sto i full fyr. Det brenner fortsatt, men brannmannskapene begynner å få kontroll, sier Widme til tv2nyhetene.no torsdag ettermiddag.Politiet vet foreløpig ikke hva som var brannårsaken, og vil starte etterforskning fredag.Store politistyrker og politihelikopteret ble satt inn i letingen etter de tre gjerningsmennene i området. Ranet skjedde i Røaveien. Politiet ble varslet klokka 2.28.Tre 18-åringer ble slått og fraranet penger og mobiltelefon, melder Oslo-politiet.