Straffen ble satt til fengsel i tre år og seks måneder. Rektoren har anket dommen.YES TO ALL | Kunstverket «Yes to all» skapte heftig debatt i Skedsmo utover våren. Skulpturen som er over ti meter høy, lyser i neonfarger og koster 2,5 millioner kroner, er en gave fra DNB til Skedsmo kommune.Canada Goose aviator Den sveitsiske kunstneren, Sylvie Fleury, som har laget skulpturen, har selv ønsket at kunstverket skal plasseres ved Nybrua mellom Strømmen og Lillestrøm.I juni satte imidlertid Statens vegvesen foten ned for denne plasseringen, fordi de mener utseendet og belysningen er trafikkfarlig.Ny plassering er ennå ikke vedtatt.STORFLOM | Mot slutten av mai flommet vannet inn over Romerike. Hager og campingplasser lå under vann, veier ble delvis skylt bort og kjellere ble fylt til randen med vann.

I Øyeren nådde vannstanden 102,9 meter over havet, det vil si cirka 50 centimeter over det som ble registrert under flommen i juni 2011. I Glomma endte vannføringen på nivå rundt en 10-års flom.Storflommen forårsaket rundt 2.000 skader i Norge, som kostet forsikringsselskapene omkring 240 millioner kroner.Canada Goose aviator RYGGET I HJEL | 15. mai døde en 62 år gammel mann fra Bergen mens han arbeidet inne i Ulvintunnelen, som er under utbygging i Fellesprosjektet E6-Dovrebanen ved Morskogen i Eidsvoll.Mannen, som var ansatt i Veidekke, ble rygget over av en Volvo lastebil noen hundre meter inne i tunnelen.Lastebilsjåføren forklarte at han ikke merket påkjørselen.

TO PARTNERDRAP | I løpet av tre dager ble to kvinner på Romerike drept av sine partnere.17. juni ble en 35 år gammel småbarnsmor funnet drept med stump vold i sitt eget hjem i Skårerlia i Lørenskog. Ektemannen (47), som selv varslet politiet,Canada Goose aviator ble pågrepet og erkjente i avhør å ha tatt livet av kona.20. juni ble en kvinne (52) funnet knivdrept i huset hun bodde i på Jessheim. Ektemannen (54), som tidligere er dømt for vold og trusler mot kona, ble pågrepet og siktet for å ha tatt livet av henne. Politiet mener drapet var planlagt.